Snapchat Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Snapchat Hesabını Kalıcı Olarak Silme Snapchat, milyonlarca kullanıcının her gün video izlediği ve hazırladığı inanılmaz derecede popüler bir uygulamadır. Hesabınızı silme karar verdiyseniz doğru adresteniz. Neyse ki Snapchat hesabını silmek oldukça basittir, ancak hesaplarını silmenin hemen ortadan kalktığı anlamına gelmediğini veya tüm verilerin onunla birlikte kaybolacağını unutmamaları gerekir.

Bu makalede, Snapchat hesabının kalıcı olarak nasıl silineceğine ilişkin adımları özetledik.  

Bilgisayarınızda / dizüstü bilgisayarınızda Snapchat hesabı kalıcı olarak nasıl silinir

1. https://accounts.snapchat.com adresine gidin.

2. Oturum açın ve Hesabımı Sil seçeneğine tıklayın.

Snapchat Hesabını Kalıcı Olarak Silme

3. Hesabınızın kullanıcı adını ve şifresini girin.

4. Devam’a tıklayın ve Snapchat hesabınız 30 gün boyunca devre dışı bırakılacaktır. Bundan sonra kalıcı olarak silinecek. 

Snapchat Hesabını Kalıcı Olarak Silme

İPhone / Android’inizdeki Snapchat hesabını kalıcı olarak silmek için adımlar.

Snapchat Hesabını Kalıcı Olarak Silme
  1. Snapchat uygulamasında oturum açın.
  2. Sol üst köşedeki avatarınıza tıklayın.
  3. Sağ üst köşedeki dişli simgesine gidin.
  4. Destek bölümünün altında, ‘Yardıma İhtiyacım Var’ seçeneğini seçin.
  5. Hesabım ve Güvenlik’e gidin. Burada Hesap Bilgilerini seçin ve ‘Hesabımı Sil’e dokunun.
  6. Ardından, ‘Hesap Portalı’na tıklayın ve makalenin başında belirtilen adımları izleyin.

Snapchat hesabınızı sildikten sonra, 30 gün boyunca uygulamaya giriş yapmayın. Hesabınız bundan sonra kalıcı olarak silinecek ve hesabınız, hesap ayarlarınız, arkadaşlarınız, Snap’ler, Sohbetler, Hikaye, cihaz verileri ve konum verileri dahil olmak üzere verilerinizin çoğu uygulamaların sunucularından silinecektir. 

Ancak uygulama, uygulama içi satın alımlar ve hizmet koşulları hakkında bilgiler içeren belirli yasal, güvenlik ve iş ihtiyaçları için bazı kişisel verileri saklar.

Kalıcı olarak silinen bir Snapchat hesabını yeniden etkinleştirebilir misiniz?

Snapchat hesabınızı, devre dışı bıraktıktan sonraki 30 gün içinde istediğiniz zaman geri yükleyebilirsiniz.

Snapchat kullanılmayan hesapları siliyor mu?

Hesabınızı çok uzun süre kullanmazsanız, Snapchat’ın onu silme ihtimali vardır.

Arkadaşlarım Snapchat’i silersem öğrenecek mi?

Uygulamaların hesap portalı üzerinden onu devre dışı bıraktığınızda, arkadaşlarınızın Snapchat’teki etkinliklerinize erişimi olmayacak.

Snapchat hesabınızı bu şekilde kalıcı olarak silebilirsiniz, eğer bu makaleyi yararlı bulduysanız, arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın. Bu makaleyle ilgili herhangi bir sorununuz varsa aşağıya yorum yapın. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Snapchat Hesabını Kalıcı Olarak Silme için yorumda bulun

    Snapchat Hesabını Kalıcı Olarak Silme için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Snapchat Hesabını Kalıcı Olarak Silme için ilk yorumu yapabilirsin.